Ondergronds

Ondergronds

Realisatie van onze energietransitie

Een substantieel onderdeel van de realisatie van onze energietransitie vindt plaats in de ondergrond. We stappen massaal over op zonnepanelen, gaan elektrisch rijden en we ‘gaan van het gas af.’ Maar om alle noodzakelijke aanpassingen daarvoor door te kunnen voeren, moet er veel gebeuren. Boven, maar zeker ook onder de grond. Mourik-dochter MVOI is gespecialiseerd in het veilig, snel en efficiënt aanleggen van ondergrondse infrastructuur via kabels en leidingen.

Gas, elektriciteit en industriële toepassingen

Gasrotondes, gasleidingen en de verbindingen vanuit de transportleidingen naar het distributienetwerk, Mourik zorgt voor het aanleggen en onderhouden van het transportnetwerk van gas tot in de meterkast. Datzelfde doen we met elektriciteit, waarbij we werken in opdracht van de grote netbeheerders in Nederland. Ook voor onze industriële opdrachtgevers verzorgen we leidingwerkzaamheden voor het transport van gassen en vloeistoffen.

Energie van de toekomst

Voor de inpassing van alternatieve energiedragers is specialistisch grondwerk van groot belang. Waterstof moet vervoerd worden, warmtenetten met restwarmte ontstaan en het elektriciteitsnetwerk loopt tegen capaciteitsgrenzen aan. Dit alles vraagt om innovatieve, meedenkende partners. Partners die mede kunnen zorgdragen voor de energie van de toekomst. Mourik is een koploper als het gaat om het doorvoeren van duurzame maatregelen. Met de wortels van een familiebedrijf, investeren we graag in de toekomstige generaties. We bouwden de eerste graafmachine op waterstof, meer varianten zijn in de maak. Ook werken we hard aan emissiereducerende maatregelen en we investeren fors in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame technieken.

Wie met Mourik werkt aan de ondergrondse infrastructuur, kan rekenen op een partner die veiligheid vooropstelt, kwalitatief goed werk levert en betrouwbaar is. Maar er is meer. Mourik beschikt over een bijzonder specialistisch achterland als het gaat om aanvullende diensten. Zijn er extra machines nodig, moeten er verhardingen worden aangelegd, komt er verkeersmanagement bij kijken? Wij regelen het allemaal. En meer!

Contact

Dave Heeren

Dave Heeren

Directeur MVOI
MVOI B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers

Aan de slag bij Mourik?

Veiligheidskundige

Staf

Grondwerker

Technisch

Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging

Project Management

Studenten/afgestudeerden HBO/WO niveau

Stage / Traineeships

Machinist Droge stoffen zuigwagen (Vacu-press)

Technisch
Bekijk alle vacatures