Rioleringen

Rioleringen

Riooltechniek van ontwerp tot onderhoud

Een goed werkend rioleringssysteem zorgt voor een juiste afvoer van ons afvalwater en voorkomt ziektes en plagen. Deze belangrijke openbare nutsvoorziening zorgt er ook voor dat we droge voeten houden. Kortom: riooltechniek en een goed werkend rioleringsstelsel zijn onmisbaar in Nederland. Bij Mourik leveren we een substantiële bijdrage aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van rioleringen.

Stakeholdermanagement

Niet te onderschatten, is de communicatie tussen alle betrokkenen: de opdrachtgever, eventuele onderaannemers, omwonenden en weggebruikers. Mourik heeft ruime ervaring met stakeholdermanagement tijdens zo’n omvangrijk project.

Het aanleggen van nieuwbouwriolering of het aanpassen van riolen is geen makkelijke klus. Er komt namelijk veel bij kijken. Van het openbreken van de bestaande verharding, tot het aanleggen van een nieuw (hoofd)riool en het realiseren van een nieuwe verharding. In veel gevallen komen er nog andere werkzaamheden bij. Denk aan het aanleggen van groenvoorzieningen en het toepassen van verkeersmaatregelen. Mourik snapt als geen ander dat rioleringswerkzaamheden veelal in de openbare ruimte plaatsvinden. Veiligheid en een snelle uitvoering zijn dan ook van groot belang.

Contact

André de Waal

André de Waal

Directeur Regionale Projecten
Mourik Infra B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers