Warmtenetwerken

Warmtenetwerken

Warmtenetwerken voor duurzame energie

De vraag naar duurzame energie stijgt de komende jaren flink. Met de komst van duurzame energiebronnen als wind- en zonneparken, maar ook door de inzet van restwarmte neemt het aanbod wel snel toe. Het verwarmen van woningen en bedrijven(terreinen) met die duurzame energie wordt echter steeds complexer. Want hoe zorg je dat vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd? En hoe zorg je er vervolgens voor dat die duurzame energie van A naar B wordt getransporteerd?

Specialist in warmtenetwerken

Mourik dochter MVOI is specialist op het gebied van warmtenetwerken, bijvoorbeeld voor stadsverwarming. Van ontwerp, tot engineering, aanleg én het onderhoud. Via een warmtenet wordt energie opgehaald uit bijvoorbeeld de restwarmte van energiecentrales of afvalverwerkingsinstallaties en (over lange afstanden) vervoerd naar woningen of bedrijven(terreinen).

-

Voor het ontwerp en de engineering, maar ook voor de aanleg en het onderhoud is veel specialistische kennis nodig. Deze kennis hebben we in huis. Op zoek naar een partner die betrouwbaar is, kennis van zaken heeft en altijd meedenkt? Wij zijn in staat om complexe warmteprojecten te realiseren met alle dienstverlening daaromheen: van bodemonderzoek tot vergunningen.

Contact

Jos Evers

Jos Evers

Directeur
MVOI B.V. Edisonweg 1
2964 LK Groot-Ammers