header

Datum

Klant

OIE AG Biomasseheizkraftwerk

Locatie

Neubrucke

Status

Gerealiseerd

Onlangs heeft MCO-team een mooie opdracht afgerond in het Duitse Neubrücke. De opdracht bij de biomassa warmtekrachtcentrale (OIE AG) bestond uit het schoonmaken van de LuKo (luchtcondensor). De luchtcondensor was sterk vervuild door een combinatie van kalkaanslag en houtstof en moest gereinigd worden.

De opdrachtgever had zelf al geprobeerd de aanslag te reinigen met water (hoge druk), zuur en droogijs. Helaas was dit zonder echt succes. Na wat zoeken op internet werd MCO-team gevonden en zij hadden de oplossing die wel werkte. Door het gebruik van een reinigingsproces, te weten de MCO NJP Dry Cleaning methode met gebruik van natriumbicarbonaat in combinatie met ‘HD’ lucht, maximaal 4.0 BAR, wordt het vuil benaderd en verwijderd. Dit, zonder het oppervlak te beschadigen. De air flow neemt toe, energiekosten verminderen en de koelcapaciteit verhoogd.

Het reinigingsproces heeft vier weken in beslag genomen gezien de hardnekkige vervuiling en is voor OIE AG zeer rendabel vertelt Alexander Collet. “Door de LuKo te reinigen, kunnen we nu in de zomer bij hogere buitentemperatuur meer energie opwekken.” De heer Collet is zeer tevreden over de samenwerking met MCO-team en zal in de toekomst zeker weer een beroep op ons doen. “Het contact, het projectmanagement en de facturatie waren zeer professioneel en klantgericht.”

Contact

Jasper Rietveld

Jasper Rietveld

Directeur
MCO Team B.V. Liechtensteinweg 2
4455 ST Nieuwdorp

Aan de slag bij Mourik?

Veiligheidskundige

Staf

Grondwerker

Technisch

Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging

Project Management

Studenten/afgestudeerden HBO/WO niveau

Stage / Traineeships

Machinist Droge stoffen zuigwagen (Vacu-press)

Technisch
Bekijk alle vacatures