Article

“De vorige keer heb ik de gouden ster met mijn team niet mogen behalen, dit keer gaat het ons samen lukken!”

Vakmensen moet je erkennen en successen vieren, daar zijn we bij Mourik Industry van overtuigd. Het is pas de eerste week van een turnaround bij een van onze trouwe klanten in de raffinage. Gisteren al ontving het Mourik Cleaningteam onder leiding van Sjoerd Zwaan een prachtige veiligheidserkenning voor onze safety performance tijdens de eerste week.

 

Dubbel feest

Voor het team en alle betrokkenen een prachtige waardering van onze klant voor onze inzet en prestatie. Maar voor Sjoerd persoonlijk dubbel feest. Sjoerd was op de dag van de uitreiking ook 25-jaar in dienst en onderdeel van de Mourik-familie! Dennis Zijlmans, directeur Projects & Turnarounds herinnert zich in de voorbereiding en afstemming met onze klant de woorden van Sjoerd: “De vorige keer heb ik de gouden ster met mijn team niet mogen behalen, dit keer gaat het ons samen lukken!” Bijzonder dat dit het team gelukt is op deze bijzondere dag voor Sjoerd (en Mourik).

Naast genoemd team werken ook onze collega’s uit het vaste onderhoudsteam in en rondom de turnaround op conservering-, mechanische en civiel gebied. Dennis bedankt ons gehele team met vakmensen in het veld voor deze geweldige prestatie, maar zeker ook alle betrokkenen in de ondersteunende diensten vanaf kantoor. Hij wenst alle collega’s een veilig verder verloop van de turnaround: “BE SAFE!”