Article

Vandaag is alweer onze 8e Mourik Veiligheidsdag!

Dit jaar is het thema: "Veilig werken? Beleef het bij Mourik!". Centraal dit jaar staat hoe wij veiligheid ervaren binnen Mourik. Om hier inzicht in te krijgen, hebben we in juni een veiligheidsenquête gehouden onder al onze medewerkers. En het enthousiasme was groot: de enquête is massaal ingevuld! De verbeterpunten die door onze medewerkers zijn aangedragen, gaan we met elkaar bespreken.

Van goed naar beter

Uit de resultaten blijkt dat onze medewerkers de aandacht voor veiligheid zeer waarderen. Het feit dat we elkaar kunnen aanspreken op veilig werken wordt als positief ervaren. Dit toont aan dat we het goed doen, maar we blijven altijd streven naar verbetering. Onze zorg voor een veilige werkplek en veilige werkmethoden is een continu proces, en we zullen dan ook blijven werken aan de optimalisatie van onze systemen en maatregelen.

Waarom is veiligheid zo belangrijk voor ons?

Omdat je werk de basis is van je bestaan en we willen dat iedereen elke dag veilig thuiskomt. Door samen te werken en proactief de juiste maatregelen te nemen, zorgen we voor een werkplek zonder onvoorzienbare gevaren. Laten we samen blijven zorgen voor een veilige en gezonde werkplek waar iedereen zich bewust is van het belang van veiligheid.

 

Videolink 8e veiligheidsdag

youtube.com/watch?reload=9&v=nz8XQWTec2s&feature=youtu.be