Article

Of je nu graag in de werkplaats last of op projectlocatie bij de klant, bij Mourik kun je alle kanten op. Bij Mourik kun je groeien en nieuwe dingen leren. Als je nieuw bent in het vak, maar ook met jaren ervaring.

Lees hieronder het verhaal van Max. Max is in september 2023 gestart bij Mourik als leerling en inmiddels doorgegroeid naar junior lasser.


Elke opdracht is anders

Max vertelt: “De pijpen die de pijpfitter in elkaar zet, las ik af. Deze pijpen komen uiteindelijk bij onze klanten in de industrie terecht. Ik werk met verschillende materialen, zoals RVS en staal. Elke opdracht is anders, dat maakt het afwisselend en uitdagend.

Als pijplasser werk ik deels in onze moderne werkplaats en vaak buiten op locatie. Ik werk met collega’s die van hun werk houden en respect hebben voor elkaar. Net als ik willen ze kwaliteit leveren en letten ze goed op de veiligheid.

Ik ben onderdeel van een team met pijpfitters en montagewerkers. We stemmen het werk onderling af en er heerst een gezellige sfeer. We lachen veel met elkaar, maar er zijn natuurlijk ook serieuze momenten.


Je kunt alle kanten op bij Mourik

Van shoplassen tot werken aan projecten bij klanten op locatie, je kunt alle kanten op bij Mourik. Ik ben net gestart, maar wil zeker nog lang bij Mourik blijven werken aan mijn ontwikkeling.”

Wil jij net als Max werken in een uitdagende en afwisselende omgeving? Solliciteer vandaag nog en ervaar zelf hoe leuk en veelzijdig werken bij Mourik is!

Contact

Patrick Korver

Patrick Korver

Senior Recruiter
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam