Article

Mourik stelt per 1 februari 2022 de heer Aldo Krijgsman aan als directeur Energie en Industrie binnen de divisie Infra. Krijgsman heeft vanuit zijn eerdere functies bij Hertel en Visser & Smit Hanab veel ervaring binnen de markten waarin Mourik actief is.

‘Met de aanstelling van Aldo hebben wij een zeer ervaren collega toegevoegd aan ons directieteam en geven wij invulling aan onze ambities op het gebied van de energietransitie en de verdere ontwikkelingen binnen de diverse bedrijfsonderdelen. Ik wens Aldo veel succes en werkplezier binnen Mourik’, aldus Walter Deelen, algemeen directeur van Mourik Infra.

Aldo Krijgsman: ‘Mourik laat zien in de strategie, maar ook met daden, zoals innovaties op het gebied van elektrisch en waterstof aangedreven voertuigen en materieel, hier een voortrekkersrol te spelen. De ambities en daadkracht die getoond worden spreken mij erg aan. Maar misschien is het belangrijkste nog wel de menselijke aspecten binnen het bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat Mourik bij mij past en dat ik bij Mourik pas.’

Binnen de divisie Infra zijn alle expertises gebundeld. Zo hebben wij alle benodigde kennis en innovatiekracht, disciplines en materieel in eigen huis.

Meer informatie over Mourik en Infra