Article

Per 1 juni 2020 is de heer Walter Deelen bij Joh. Mourik & Co. Holding B.V. aangesteld als Algemeen Directeur Mourik Infra. Hij volgt William van Niekerk op die deze functie tot 1 maart 2020 heeft uitgeoefend.

Deelen is verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van Mourik Infra inclusief alle onder Mourik Infra vallende bedrijven, waaronder Mourik Infra B.V.HendrikMourik TechniekMVOITraffic & MoreVogel en Mourik-EGP.

Walter Deelen is een ervaren bestuurder, sinds 1989 werkzaam bij Mourik en tot 1 juni in de functie van Operationeel Directeur Mourik Infra.

"Met de aanstelling van Walter hebben we een zeer ervaren Infra collega aan het hoofd van deze voor Mourik belangrijke divisie. Walter kent zowel de markt als Mourik als geen ander”, aldus Kees Jan Mourik, CEO.

 

Mourik, wereldspeler en familiebedrijf in één

Mourik behoort tot de grotere zelfstandige familiebedrijven van Nederland. Een B2B-dienstverlener op het gebied van infrastructuurindustriële dienstenutiliteitsbouw en catalyst handling.

Bijna 100 jaar na haar oprichting is Mourik een bedrijf met een omzet van 475 miljoen euro en wereldwijd 2.000 medewerkers. Mourik biedt klanten in de publieke en private sector een multidisciplinair pakket als totaaloplossing.

Mourik staat voor een gezond rendement, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Innovatiekracht, ondernemerszin, en hardwerkende, competente en betrokken medewerkers maken Mourik tot een toekomstgericht bedrijf.

Het bedrijf, met hoofdkantoor in Groot-Ammers, wordt geleid door CEO Kees Jan Mourik.

 

Mensen maken Mourik!