Article

De aandeelhouders van technisch dienstverlener Mourik hebben bedrijfscoach Annechien Broekmeijer per 1 juli benoemd tot commissaris. Zij volgt daarmee Pierre Boels op, van het gelijknamige verhuurbedrijf.

‘We zijn Pierre Boels heel erkentelijk voor de bijna 9 jaar dat hij ons bedrijf heeft gesteund. Het is een rasechte ondernemer die met veel wijsheid zijn verantwoordelijkheid voor Mourik heeft genomen’, aldus Kees Jan Mourik, bestuursvoorzitter van Mourik.

Het bedrijf heeft bewust gekozen voor een nieuwe commissaris met veel aandacht voor organisatiecultuur, de menskant en diversiteit.

Kees Jan Mourik: ‘We zijn als familiebedrijf flink gegroeid. De afgelopen twee jaar hebben we hard gewerkt om een nieuwe structuur in ons bedrijf aan te brengen om voorbereid te zijn op verdere groei. De cultuur in ons familiebedrijf is onze grootste kernwaarde. Die moet behouden blijven. Met Annechien Broekmeijer halen we een gedreven bedrijfsdeskundige en ervaren toezichthouder in huis die ons daar uitstekend bij kan helpen.’