Article

Bij Mourik is werken nooit saai. Of je nu werkt in onze werkplaats of aan projecten bij klanten, bij Mourik vind je altijd afwisseling en uitdaging.

Lees hieronder het verhaal van Quinton. Quinton is sinds september 2009 in dienst bij Mourik. Hij is zijn loopbaan begonnen als leerling en inmiddels doorgegroeid tot fitter.

Mijn werk is nooit saai

Quinton vertelt: “Ik stel het leidingwerk samen, hecht het en maak het klaar voor de pijplasser. Mijn werk is erg afwisselend. Niet alleen het formaat van de leidingen verschilt, maar ook de werklocatie. Soms werk ik in de werkplaats, maar soms ook boven in een toren van een raffinaderij. Mijn werk is nooit saai!

Als pijpfitter werk ik in een team met pijplassers en montagewerkers. Ik werk zowel in onze moderne werkplaats als buiten op locatie. Mijn team bestaat uit mensen met hart voor hun vak en oog voor veiligheid.

Ik werk al 14 jaar bij Mourik, dus dat zegt wel iets over mijn enthousiasme. Je werkt vaak met verschillende disciplines op één project, waardoor je veel collega’s tegenkomt en een band met elkaar opbouwt. Mourik is een echt familiebedrijf. Als er iets is, op het werk of thuis, dan staat Mourik voor je klaar.

Ik zie mijn toekomst bij Mourik

Wil je doorgroeien, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Je kunt doorgroeien van pijpfitter naar voorman of uitvoerder. Misschien wil je wel werkvoorbereider worden, dat kan ook. Ik volg een traject om door te groeien naar voorman. Mijn ambitie? Een eigen ploeg aansturen voor de werkzaamheden op locatie! Ik zie mijn toekomst bij Mourik.”

Wil jij een leuke en afwisselende baan net als Quinton? Solliciteer nu en ontdek jouw toekomst bij Mourik!

Contact

Patrick Korver

Patrick Korver

Senior Recruiter
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam