Article

Als je aan een nieuwe baan begint, wil je je snel thuis voelen, de organisatie goed leren kennen en snel zelfstandig aan de slag gaan. Dat begrijpen we bij Mourik. In het Mourik-onboarding programma krijg je daarom begeleiding. Niet alleen de eerste maand of proefperiode, maar gedurende het hele eerste jaar!

Onderdeel van het onboarding programma is onze introductiedag. Vrijdag 11 september was de allereerste introductiedag voor nieuwe medewerkers op ons kantoor in Botlek-Rotterdam. Nieuwe medewerkers van diverse Mourik-bedrijven maakten, op gepaste afstand, kennis met elkaar en met het bedrijf.

De Raad van Bestuur nam de nieuwe medewerkers mee in de plannen voor de komende vijf jaar - Route ’25 – en wat we daarmee willen bereiken, werkend vanuit de kernwaarden van Mourik. De Raad van Bestuur wilde ook graag weten wat voor de nieuwe medewerkers de belangrijkste reden was om bij Mourik te solliciteren. De rest van de dag was onder andere gevuld met een authentieke Mourik-weetjes quiz en een interactieve workshop om elkaar te leren kennen.  

Kees Jan Mourik vertelde een persoonlijk verhaal over zijn carrière bij Mourik en hoe hij de toekomst ziet. Daarbij spoorde hij iedereen - in het kader van veiligheid - aan om goed op elkaar te letten in het werk. Hij gaf ook aan dat je carrièrekansen mag pakken binnen Mourik; je staat namelijk zelf aan het roer. 

Heb je ook interesse om bij Mourik te werken? Check onze vacatures