Article

Vind jij montage- en sleutelwerk aan bundels, kleppen, afsluiters en flenzen helemaal te gek? Bij Mourik vind je altijd variatie en uitdaging. Lees hieronder het verhaal van Michael. Michael is sinds oktober 2020 in dienst bij Mourik als montagewerker.

Iedere dag een andere uitdaging

Michael vertelt: “Ik werk op locatie bij een chemisch bedrijf. Mourik doet daar onderhoudswerk en ik doe montage- en sleutelwerk aan bundels, kleppen, afsluiters en flenzen. Het werk is erg afwisselend. Ik werk zowel op de grond als op hoogte, met of zonder kraan. Iedere dag weer een andere uitdaging!

Als monteur werk ik af en toe in de werkplaats, maar vooral buiten op locatie. Elke opdracht voer ik uit in een team samen met pijpfitters en pijplassers: échte professionals met hart voor hun vak. Ze houden van aanpakken en kwaliteit leveren.

Altijd iemand die voor je klaarstaat

Ik heb hele leuke collega’s. We werken in kleine teams en tijdens het werk wordt er veel gelachen. Buiten het werk spreken we ook weleens af. Mourik is een fijne werkgever; of er nu iets is thuis of op het werk, er is altijd iemand die voor je klaarstaat.

Bij Mourik zie ik voor mezelf een goede toekomst. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Je kunt van monteur doorgroeien naar voorman of uitvoerder. Ik heb het goed naar mijn zin bij Mourik. Dus kom bij Mourik werken en ervaar zelf hoe leuk het is!”

Wil jij net als Michael werken bij een familiebedrijf met veel doorgroeimogelijkheden? Solliciteer nu en bouw aan jouw toekomst bij Mourik!

Contact

Patrick Korver

Patrick Korver

Senior Recruiter
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam