Article

Hoe is het om te werken bij één van de grootste familiebedrijven van Nederland? Deze vraag stellen wij aan onze eigen Mourik-mensen. Dit keer spraken we Frans Verplanke, die al 5 jaar werkzaam is bij Mourik als Business Unit Manager. Hij is een ervaren professional met meer dan 30 jaar werkervaring in de industrie. 

 

Veiligheid staat voorop 

Als Business Unit Manager is Frans verantwoordelijk voor de gang van zaken van de Mourik-organisatie in de regio Moerdijk. Eén van zijn taken is ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten, zodat projecten succesvol worden uitgevoerd. ''Ik streef ernaar om het volledige potentieel van mijn team te benutten, maar het belangrijkste is natuurlijk dat collega's iedere dag weer veilig thuiskomen.'' 

 

Vrijheid en flexibiliteit in het werk 

Frans benadrukt de sterke familieband binnen Mourik: ''Alles is goed geregeld, met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals werkkleding en reiskostenvergoeding. Monteurs hebben altijd de benodigde middelen tot hun beschikking en goede prestaties worden erkend en beloond. Mourik biedt volop kansen voor groei en ontwikkeling. Er is veel vrijheid, zolang het binnen de veiligheidsrichtlijnen past”. 

 

Zoektocht naar de perfecte monteur 

Als je graag samenwerkt en waarde hecht aan een afwisselend takenpakket, waaronder sleutelwerk, monteren en demonteren van apparatuur, fitwerk voor leidingen en laswerk, ben je bij Mourik aan het juiste adres. Frans vertelt: ''Een monteur moet gedreven zijn  om samen een klus te klaren.''. Frans is daarom vooral op zoek naar iemand die gemotiveerd is. 

Ook als je geen relevante opleiding hebt gevolgd, maar wel gedreven bent,  ben je  welkom bij Mourik. We zorgen ervoor dat je de juiste cursussen kunt volgen om aan de slag te gaan als monteur. Wil je meer weten? Bekijk de vacature en solliciteer direct.