Article

Afgelopen week zetten Huntsman en Mourik de handtekening onder het cleaning onderhoudscontract voor de Huntsman productielocatie in Rotterdam-Botlek. Het contract heeft een looptijd van drie jaar en omvat zowel reguliere onderhoudswerkzaamheden als de turnarounds.

 

Dick de Gier, regiodirecteur Midden Mourik Industry is enorm trots op ‘zijn’ locatie en vertelt: ‘Zolang als ik bij Mourik werk - en dat is al een hele tijd – werken we al voor Huntsman. Het is een fijne klant om voor te werken, de sfeer is goed en de lijnen zijn kort.  Bovendien is het een locatie die openstaat voor innovatie, hoe kan het veiliger, sneller of duurzamer, dat zijn vragen die we regelmatig met elkaar bespreken’. Dick vervolgt: ‘Buiten het reguliere onderhoud verzorgen we ook de Turnarounds bij Huntsman. Dat doen we samen met onze afdeling Projects & Turnarounds. In deze afdeling zit veel kennis en ervaring op dit gebied’.

 

Kal Khogali, Operations Director Europe Huntsman Polyurethanes zet met de contractverlenging in op een duurzame toekomst: “Het is geweldig om onze langdurige relatie met Mourik voort te zetten, die nu gebouwd wordt op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame industriële reinigingstechnologieën. Ik ben enthousiast over de toekomst van ons partnerschap.”