Article

Mourik heeft Erwin van den Broek aangesteld als directeur Veiligheid. Met 35 jaar ervaring in de industrie en infrastructuur brengt Erwin een schat aan kennis met zich mee. Erwin van den Broek vervult daarnaast ook de functie van Regiodirecteur bij Mourik Industry, wat de verbinding tussen veiligheid en dagelijkse operaties versterkt.

 

Streven naar hogere veiligheidsnormen

Kees Jan Mourik, voorzitter Raad van Bestuur, is verheugd over de benoeming van Erwin van den Broek. Hij verwacht dat Erwin een cruciale rol zal spelen bij het verder verhogen van de veiligheidsnormen binnen Mourik. “Net zoals onze opdrachtgevers steeds hogere eisen stellen, doen wij dat ook. Samen bouwen we aan een veilige toekomst, waarbij iedereen elke dag gezond en wel naar huis gaat. Bij Mourik werken we niet alleen met plezier, maar vooral ook veilig en gezond!”, aldus Kees Jan.

 

Op weg naar veiligheidsniveau 4

Erwin van den Broek benadrukt: “Bij Mourik zijn we al goed bezig met veiligheid, maar we willen het nóg beter doen. Het eerste concrete doel is om al heel snel niveau 4 op de veiligheidscultuurladder te bereiken".

 

Het complete persbericht is hier beschikbaar als PDF.


Contact

Erwin van den Broek

Erwin van den Broek

Directeur Veiligheid
Joh. Mourik & Co. Holding B.V.