Article

Trots om aan te kondigen dat de gehele divisie Infra van Mourik met succes gecertificeerd is voor de Veiligheidsladder Trede 4! Als toonaangevend familiebedrijf hanteren we altijd de hoogste normen als het gaat om veiligheid. Deze certificering is een bevestiging van ons voortdurende streven naar excellentie op dit gebied.

Gedurende afgelopen weken hebben intensieve en succesvolle auditgesprekken plaatsgevonden bij Mourik Infra, Vogel, MVOI, Traffic & More, Mourik Industriebouw en Mourik Techniek.  

Bij Mourik gaat veiligheid niet alleen over het volgen van regels, maar ook over het creëren van een cultuur van zorgzaamheid en respect. Onze focus op positieve omgangsvormen en gedrag draagt bij aan het opbouwen van teams die elke dag weer streven naar een veilige werkomgeving voor iedereen.

Deze certificering is niet alleen een prestatie voor ons bedrijf, maar ook voor onze hele keten van partners, opdrachtgevers en leveranciers. Samen werken we aan het implementeren van de beste praktijken en het bevorderen van een cultuur van veiligheid in de hele sector.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes en laten we blijven streven naar een veilige toekomst voor iedereen bij Mourik Infra en daarbuiten!