Article

Maandag 12 april hebben Charles Smissaert van HES Hartel Tank Terminal B.V. en Dennis Zijlmans van Mourik Industry gezamenlijk hun handtekeningen gezet onder een bijzonder project. Mourik Industry zal onder toeziend oog van HHTT en samen met REVER en onze onderaannemers de begane grond van een bestaand gebouw aanpassen en geschikt maken als controlekamer, kantoorruimtes, was- en kleedruimtes, en een kantine. Dit gebouw is onderdeel van een geheel nieuwe HES Hartel Tank terminal voor de opslag en overslag van diverse benzine diesel, benzine (componenten), kerosine en biobrandstoffen producten, die wordt gerealiseerd op de Maasvlakte. Een bijzondere metamorfose, die vraagt om onze speciale Mourik-aanpak. Hierbij is alles erop gericht om het werk binnen de gestelde termijn en naar wens van de opdrachtgever op te leveren.

Het Mourik Industry team onder leiding van Leo Fokker is begin maart gestart met het sloopwerk en de engineering. Inmiddels is het project gestart en loopt tot december 2021. Ons werk zal zich richten op het vlak van engineering, bouwkundige werkzaamheden zoals slopen en opbouwen, de aanleg van installaties en de coördinatie van de inrichting, waaronder vloerafwerking en interieur.

Het team is erg enthousiast over deze nieuwe en unieke opdracht, die wij mede hebben verworven door eerdere vergelijkbare projecten voor andere opdrachtgevers naar grote tevredenheid op te leveren. Dit project sluit nauw aan bij onze strategie Route ’25 en onze weg om de beste multidisciplinaire service verlener van de wereld van morgen te worden. 

Kijk voor meer projecten hier.