Ontwerp & Engineering

Ontwerp & Engineering

Ontwerp en engineering van sanerings- en zuiveringsinstallaties

Een complexe in-situ sanering of het zuiveren van water verontreinigd met PFAS en andere moeilijk te behandelen cocktails aan parameters. Wat gaat dat kosten? Zijn de gewenste resultaten wel technisch haalbaar en is de techniek uitvoerbaar? Welk rendement kan je behalen? Hoeveel chemicaliën worden er verbruikt en hoeveel residu’s worden er eigenlijk gevormd? Welke problemen treden op in het proces? Onze specialisten hebben de antwoorden.

Milieu-oplossingen en installaties op maat

We hebben zeer veel ervaring met bodem-, water- en luchtzuiveringstechnieken en het complete proces van onderzoeken, valideren, opschalen en saneren. Op basis van laboratoriumonderzoek en eventuele aanvullende pilot testen op locatie ontwerpen en bouwen we (tijdelijke) sanerings- en zuiveringsinstallaties op maat. Dat doen we in onze eigen werkplaats, direct bij het laboratorium, waar we ook onze pilotinstallaties bouwen. De lijnen tussen milieutechniek en engineering zijn dus kort.

We ontwerpen en bouwen onze sanerings- en zuiveringsinstallaties zelf. We installeren en onderhouden de installaties ook zelf. Zo houden we het hele proces en alle facetten daarvan in eigen hand. Onze technici stemmen continu af met de procesingenieurs en de collega’s in het laboratorium die verantwoordelijk zijn voor de gekozen saneringsaanpak en zuiveringstechniek. Op die manier kunnen we kwaliteit garanderen. 

Contact

Nikolaas van Balkom

Nikolaas van Balkom

Manager Milieutechniek
Mourik Infra B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers