Wegenbouw

Wegenbouw

Infra wegenbouw in goede handen

Het aanleggen van wegen is zeer specialistisch werk. Vanaf het ontwerp tot en met het onderhoud, de (technische) eisen die aan een Nederlandse weg worden gesteld zijn terecht hoog. Water moet goed worden afgevoerd, spoorvorming moet worden vermeden en de weg moet een lange levensduur hebben. Om dat allemaal te bereiken moet het gekozen asfaltmengsel ook nog voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen: sterk, stil, duurzaam geproduceerd en efficiënt te onderhouden. Mourik is een wegenbouwbedrijf met ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van asfaltwegen.

Veiligheid voor alles in wegenbouw

Om onze klanten volledig te ontzorgen beheersen wij het totale proces. Van de engineering, het ontwerp en de realisatie tot het zetten van markeringen, geluidreducerende maatregelen en het onderhoud. Tijdens het werk? Dan staat de veiligheid voor onze mensen en de overige weggebruikers centraal. Door een goede organisatie en planvorming aan de voorkant garanderen wij daarbij snelheid, efficiëntie en scherp oog voor het beschikbare budget.

Mourik neemt geen risico’s op het gebied van kwaliteit en kiest ook voor een voorloperspositie als het gaat om verduurzaming. In onze eigen kwaliteitsafdeling met laboratorium wordt dagelijks gewerkt aan de nieuwe, innovatieve asfaltmengsels van de toekomst en toekomstbestendige wegen; ontworpen en aangelegd door absolute specialisten in hun vakgebied. Of het nu gaat om snelwegen, provinciale wegen of wegen in een stad of dorp: Mourik ontzorgt. Van A tot Z. Dat doen we op een manier die ons familiebedrijf kenmerkt. Vanuit een prettige, open samenwerking waarin een goede communicatie en een grote mate van flexibiliteit centraal staan.

Contact

André de Waal

André de Waal

Directeur Regionale Projecten
Mourik Infra B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers