Verkeerskundige draagconstructies

Verkeerskundige draagconstructies

Draagconstructies die voldoen aan alle eisen

Iedere Nederlandse weggebruiker passeert met regelmaat op een van de rijkswegen een verkeerskundige draagconstructie, ook wel VDC of verkeersportaal genoemd. Dit is een voorziening waar verkeersborden, matrixborden en camera’s op gemonteerd zijn. Iedereen rekent erop dat zo’n draagconstructie voldoet aan alle veiligheidseisen. En daar hoeft niemand gelukkig ook aan te twijfelen.

Specialist in verkeerskundige draagconstructies

Bij Mourik zijn we gespecialiseerd in het bouwen van verkeerskundige draagconstructies (VDC’s) die voldoen aan de strenge Rijkswaterstaat richtlijn. Dit betekent gegarandeerde veiligheid en optimale kwaliteit. We bouwen de constructie en kunnen ook zorgen voor toebehoren zoals camerasteunen. 

Wie door Nederland rijdt, komt gegarandeerd een VDC of verkeersportaal van Mourik tegen. We zijn namelijk een van de weinige leveranciers die deze verkeerskundige draagconstructies vervaardigen. We produceren al onze constructies zelf, in Nederland. We hebben hiervoor ons eigen ontwerpteam, productielocaties en onze montageploegen.

Contact

Swen Caenen

Swen Caenen

Projectmanager
Mourik Infra B.V. (Echt) Trambaan 15
Industrieterrein 'De Loop'
6101 AJ Echt