Renovatie Kunstwerken

Renovatie Kunstwerken

Civiele kunstwerken weer jaren vooruit

Bruggen, stuwen, sluizen, viaducten en beweegbare objecten in of aan het water. Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten is er veel aan gelegen om deze kunstwerken op lange termijn betrouwbaar en duurzaam te houden. Dat betekent: regelmatig onderhoud plegen. Mourik is een betrouwbare partner als het gaat om het onderhoud en renovatie van bruggen, sluizen en alle andere civieltechnische kunstwerken.

Meedenken over civiele werken

Opdrachtgevers willen graag dat civiele kunstwerken gedurende een langere periode betrouwbaar zijn. Begrijpelijk. Deze kunstwerken zijn niet alleen technische hoogstandjes, ze zijn vooral ook functioneel en moeten werken. Daarom zitten wij graag al in een vroeg stadium met een ontwerpteam aan tafel om na te denken over oplossingen voor de lange termijn. 

(Groot) onderhoud en renovatie aan kunstwerken betekent met meerdere disciplines samen een klus klaren. Bij Mourik weten we hoe je dat aanpakt. We zijn de smeerolie tussen disciplines als civiel, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. De uitdaging in dit soort trajecten zit ‘m in een perfecte stroomlijning van opeenvolgende activiteiten. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Afspraken nakomen. Oplossingsgericht zijn. Het zijn in ons geval geen loze beloftes, maar de manier waarop wij graag (samen)werken.

Contact

Johan den Ouden

Johan den Ouden

Projectmanager
Mourik Infra B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers