Vaarwegmarkering

Vaarwegmarkering

Vaarwegmarkering voor veiligheid

Nederland en het water zijn onlosmakelijk met elkaar verboden: of het nu gaat over onze economie of het recreatieve aspect. Veiligheid is belangrijk en vaarwegmarkering, bijvoorbeeld in de vorm van vaarwegborden of verkeersborden rond de vaarwegen, speelt daarbij een grote rol. Zowel voor beroeps- en recreatievaart, maar ook bijvoorbeeld bij zwem-stranden of evenementen.

Hoogwaardige materialen

Protonna is een deelneming van Mourik en gespecialiseerd in de levering en ontwikkeling van kwalitatief goede, tijdelijke en permanente vaarwegmarkering-producten. Dit doen we al sinds de jaren ’90 en we zijn onder andere Sabik-distributeur. We leveren niet alleen, maar ontwikkelen ook. We produceren in eigen beheer en denken na over wat beter kan. Zo stonden we aan de wieg van de transformatie van stalen vaarwegmarkering naar kunststof boeien, tonnen en kribbakens. We hebben zelf matrijzen ontwikkeld zodat we producten kunnen leveren, gemaakt van hoogwaardig kunststof (polyethyleen).

We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder Rijkswaterstaat en andere vaarwegbeheerders, recreatieschappen, aannemers, havens en bedrijven in de evenementenbranche. Ons productenpalet beslaat de volle breedte van vaarwegmarkeringen; drijvende markeringen (zoals boeien, tonnen en ballenlijnen) en vaste vaarwegmarkering (zoals kribbakens, haven-palen, scheepvaartborden, verlichting)

Meer informatie vind je op de website van
Protonna.

Contact

Nick Wissink

Nick Wissink

Projectmanager
Traffic & More B.V. Nedereindseweg 503 A
3546 PM Utrecht