Schilderwerk

Schilderwerk

Goed schilderwerk is basis voor renovatie en onderhoud

Het onderhoud van schilderwerk en houtrot repareren, binnen- en buitenschilderwerk en alles wat daarbij komt kijken, is een belangrijk deel van de renovatie en het onderhoud van gebouwen. Binnen Mourik hebben de collega’s van Bouman al meer dan 35 jaar ervaring met omvangrijke huisschilderwerken voor onder andere (semi) overheden, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren en de industrie. Ook hebben we veel ervaring in omgevingen die intensief worden gebruikt of waar veiligheid extra belangrijk is, zoals parkeergarages.

Gewend aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen

In de industrie en infra zijn de kwaliteits- en veiligheidseisen veel strenger dan in de woningbouw. We zijn gewend om op het hoogste niveau te presteren en die instelling nemen we mee naar al onze projecten. Geen ander schildersbedrijf gaat serieuzer om met veiligheid en kwaliteit. Voor de reparatie van houtrot gebruiken we bijvoorbeeld de producten van Repair Care. Onze mensen zijn daarvoor opgeleid en gecertificeerd. In  specifieke gevallen of omstandigheden maken we ook gebruik van de expertise van collega’s, zoals de betonspecialisten van Vogel.

We beheersen alle technieken die gebruikelijk zijn voor binnen- en buitenschilderwerk van (houten) deuren en kozijnen, muren en plafonds en metalen ondergronden: kwasten, rollen en spuiten. Onze vakmensen beheersen ook specifieke werkzaamheden, zoals de behandeling en reparatie van houtrot op kritische punten zoals overgangen van het ene naar het andere oppervlak. We werken uitsluitend met mensen die hun vak tot in de puntjes beheersen en die echt het verschil willen maken. Dat is voor ons de basis voor renovatie en onderhoud.

Contact

Patrick Davids

Patrick Davids

Directeur
G. Bouman Arkel B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam