Projecten & Turnarounds

Projecten & Turnarounds

Onder druk veilig presteren

Projecten en turnarounds vragen om een specifieke aanpak. In korte tijd honderden tot soms wel duizenden vakmensen aan de slag om de betrouwbaarheid, werking en  productiecapaciteit van de procesinstallatie uit te breiden, te verbeteren of te herstellen. Veilig, goed en efficiënt. Dat vraagt om een partner met de expertise om alle werkzaamheden aan te sturen, te coördineren en uit te voeren binnen tijd en budget. Mourik heeft die ervaring.

Kennis en expertise gebundeld in totaalaanpak

Al onze kennis en ervaring op het gebied van projecten en turnarounds is inzetbaar voor losse disciplines maar ook gebundeld voor integrale projecten, van voorbereiding tot (her)opstart. In alle gevallen hebben we de expertise en capaciteit in huis op te schalen bij turnarounds en projecten, inclusief innovatie en verduurzaming. Bijvoorbeeld het modificeren van installaties voor nieuwe energiebronnen. Een bijzonder aanvullend specialisme is onze ervaring met tanksaneringen op het raakvlak van reiniging en milieu. Onze totaalaanpak zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een succesvolle en veilige afronding van de werkzaamheden. 

Tijdens een turnaround komen veel disciplines samen: cleaning en catalyst, stralen en conserveren, mechanisch en civiel werk. Al die competenties hebben we in huis. Bij Mourik besteden we veel aandacht aan veiligheid en vakmanschap. Onze vakmensen zijn opgeleid en hebben de juiste certificeringen. We hebben onze eigen Mourik Academy met examinatoren die gecertificeerd zijn door de Stichting Industriële Reiniging (SIR). Hier leiden we onze eigen mensen op, maar testen en trainen we ook inleenkrachten.

Contact

Mylène van Dissel

Mylène van Dissel

Business Development Manager
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam