Mechanisch Werk

Mechanisch Werk

Mechanisch onderhoud snel en veilig

Mechanisch werk is van essentieel belang voor het functioneren van procesinstallaties, rotating equipment, tanks en leidingen, warmtewisselaars, transportsystemen en industrieel equipment in het algemeen. Onderhoud en reparaties, gepland en ongepland, moeten op tijd en veilig gebeuren. De uitdaging is telkens weer om downtime tot een minimum te beperken.  Bij Mourik is die manier van werken vanzelfsprekend, evenals het werk in één keer goed doen.

Alle soorten mechanisch en leidingwerk

We kunnen alle soorten werk aan; engineering, (pre-)fabricage, demontage en montage van leidingsystemen, onderhoud van installaties, het leveren van (staal-)constructies, modificaties en nieuwbouw. We hebben altijd de oplossing die het beste past, on-time-on-budget.

Thuis op topniveau

Mechanisch werk en leidingwerk uitvoeren binnen de hekken van de industrie is iets anders dan daarbuiten. Dit is de Champions League op het gebied van veiligheid. En de dynamiek van een turnaround is pure topsport. Onze meerwaarde is allereerst dat we thuis zijn op dat niveau. Onze mensen werken vaak al lang in de industrie en weten feilloos hun weg te vinden op het terrein.

Vaak noemt men ons de ‘probleemoplossers van de industrie’ en daar zijn we best trots op. Het is een combinatie van de juiste kwalificaties, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, opleidingen en certificaten, plus een 24/7-mentaliteit. Mourik-mensen hoef je niet te pushen om een stap extra te zetten. De meeste van onze vakmensen hebben we zelf opgeleid, Mourik heeft daarvoor onder meer een eigen academy.

Contact

Jeroen van der Heijde

Jeroen van der Heijde

Business Unit Manager P&T Mechanical
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam

Aan de slag bij Mourik?

Veiligheidskundige

Staf

Grondwerker

Technisch

Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging

Project Management

Studenten/afgestudeerden HBO/WO niveau

Stage / Traineeships

Machinist Droge stoffen zuigwagen (Vacu-press)

Technisch
Bekijk alle vacatures