Non-entry Cleaning

Non-entry Cleaning

Non-entry cleaning is veilig en effectief

Mensen buiten de line-of-fire houden. Dat is waarom we ons hard maken voor non-entry cleaning en (semi) geautomatiseerde industriële reiniging. Werken in besloten ruimtes brengt een hoog veiligheidsrisico met zich mee. Non-entry reiniging vermindert de risico’s op ongevallen drastisch en dat is voor ons al genoeg. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor non-entry tankcleaning en andere (semi) automatische reinigingsmethoden. Het resultaat is effectief, vaak veel gelijkmatiger en betrouwbaarder schoon.

Duurzaam en innovatief

Bij Mourik kijken we naar het totale plaatje. Effectieve reiniging en veiligheid, maar ook verduurzaming; minder water gebruiken, beperking van uitstoot, minder energieverbruik en waar mogelijk emissieloos werken. Non-entry tankcleaning is bij Mourik een zeer veilige, volledig gesloten en duurzame manier van reinigen. De elektrische versie ervan (NETCe) is tijdens het reinigen zelfs helemaal emissieloos. We hebben minder afval, want we hergebruiken afvalwater en (restanten van) het vloeibare product in de tank als spuitmiddel. In tanks, vaten, reactoren en andere gesloten ruimten reinigen we ook met door water aangedreven Rotorjets. We hebben een speciale, gerobotiseerde reinigingsarm ontwikkeld waarmee we de Rotorjet overal in de tank kunnen positioneren. Met deze innovatieve techniek kunnen we ook kleinere vaten en tanks reinigen zonder dat iemand de ruimte hoeft te betreden.

Digitalisering en robotisering maken technologieën mogelijk die nog niet zo lang geleden ondenkbaar leken. Eerder introduceerden we al ons Non Entry Tank Cleaning-systeem (NETC). Nu zetten we een nieuwe standaard met een volledig elektrische en emissieloze versie van dit systeem (NETCe), met meer vermogen, groter  bereik en meer druk. Hierdoor kunnen we er ook grote tanks mee reinigen. Waar mogelijk, elektrificeren we ook ander cleaning-equipment. We hebben ons zonder concessies gecommitteerd aan veiligheid en verduurzaming. Lees meer over veiligheid bij Mourik.

Contact

Mark van der Knaap

Mark van der Knaap

Business Unit Manager P&T Cleaning
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam