Gebouwen

Gebouwen

Veiligheid en maatwerk

Het realiseren van gebouwen binnen industriële omgevingen vereist specifieke expertise, waarbij aandacht voor veiligheid en maatwerk centraal staan. Bij Mourik hebben we veel ervaring met nieuwbouw en renovatieprojecten in de industrie. Onze veiligheidscultuur en de kwaliteitseisen zijn hierop toegespitst. Ieder gebouw wordt zorgvuldig aangepast aan de omgeving en de specifieke eisen van de sector.

Van kantoor tot controlekamer

Mourik levert een brede diversiteit in gebouwen, met een consistente focus op veiligheid en kwaliteit. We hebben ervaring met vele soorten bouwkundige projecten, van kantoren tot portiersloges en controlekamers, zowel nieuwbouw als verbouwingen en renovatie. Door de ervaring die we hebben opgebouwd, kunnen we projecten uitvoeren zonder het primaire proces te verstoren.

Nachtelijke werkzaamheden aan het project Kiltunnel

We hebben ervaring met vele soorten samenwerking, van traditionele bouwprojecten (construct only) tot moderne samenwerkingsvormen zoals Design & Construct en Bouwteam. We brengen onze technische kennis en ervaring in, al vanaf het eerste begin aan de tekentafel. In de uitvoering pakken we vervolgens een uitvoerende en coördinerende rol. We zijn in staat om de meest uitdagende projecten succesvol te realiseren, zowel technisch als op het gebied van coördinatie, planning en logistiek.

Contact

Ronald Franken

Ronald Franken

Directeur Industriebouw
Mourik Infra B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers