header
Wattstraat 40
3335 LV Zwijndrecht
Nederland

Sinds 1897

Wat in 1897 werd opgericht als stukadoorsbedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf voor totaalonderhoud. 

Wij zijn een totaalaannemer en hebben alles onder één dak, zoals:

Onze kennis en ervaring reikt tot over de grens. Als aannemer van renovatie- en onderhoudswerken begeleiden en realiseren wij de meest uiteenlopende projecten. Variërend van kleine balkons tot grote infrastructurele bouwwerken, parkeergarages, fabrieken en woon- en kantoorgebouwen.

Vogel maakt deel uit van de divisie Infra van Joh. Mourik & Co. Holding. De activiteiten zijn ondergebracht in verschillende Mourik-bedrijven. De focus van Vogel ligt op het samenbrengen van alle kennis en ervaring die we hebben, zodat we onze opdrachtgevers een totaalconcept kunnen bieden.

Kwaliteit en innovatie

Kwaliteit en innovatief vermogen; onze vakmensen stáán voor hun werk. Wij werken met moderne middelen aan een eindproduct dat hoogwaardig en duurzaam is. In ons eigen laboratorium en werkplaats hebben we gewerkt aan de vernieuwende oplossingen die Vogel groot hebben gemaakt. Dat ervaren we in het onderzoek en de toepassing van preventieve systemen, zoals kathodische bescherming. Maar ook specialistische disciplines, die we ons inmiddels naast de vele anderen eigen hebben gemaakt. Ontwikkelingsniveau, actuele vakkennis en specifieke ervaring zijn belangrijke kenmerken.

Certificaten

Sinds 1988 werken wij met een Intern Kwaliteits Bewakingssysteem (IKB) volgens de beoordelingsrichtlijnen betonreparatiebedrijven. De certificerende instelling oefent hier regelmatig controle op uit. Zowel op de procedures ten aanzien van de organisatie, materieel en materialen, als op de vakbekwaamheid van het personeel.