header
Edisonweg 1
2964 LK Groot-Ammers
Nederland

Postbus 2
2964 ZG Groot-Ammers
Nederland

MVOI is een professioneel zakenpartner in de bouwsector voor de Nederlandse markt. Wij leveren advies en zorgen voor de aanleg of aanpassing van zowel ondergrondse- als bovengrondse infrastructuur. We richten ons op de leidingbouw.

Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek. Vanuit de jarenlange ervaring van onze medewerkers bieden wij uitsluitend een hoge kwaliteit dienstverlening aan en staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. MVOI is zich bewust van de invloed van haar werkzaamheden op de omgeving en voert deze uit met grote zorg en respect voor mens en milieu.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met zowel onze klanten als onze medewerkers. Met onze klantvriendelijke houding en cultuur van transparantie zorgen wij voor een prettige samenwerking. Dit doen wij extern en intern, waarbij het streven is dat onze medewerkers zich positief identificeren met het bedrijf. Wij bieden hen daarbij de mogelijkheden om hun eigen individuele doelstellingen te realiseren en wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie.