header
Liechtensteinweg 2
Havennummer 6055
4455 ST Nieuwdorp
Nederland

Mourik Vlissingen is een 100% dochterbedrijf van Mourik Services (Botlek-Rotterdam) en is inmiddels ruim 35 jaar actief op het gebied van technische dienstverlening voor met name de sectoren (petro)chemie, energie en milieu. Onder de dienstverlening vallen advies, realisatie, onderhoud en beheer met als disciplines o.a. mechanisch werk, industriële reiniging (hogedruk/vacuümreiniging), civiele werkzaamheden, catalyst handling, asbestsanering en milieutechniek.

Voor een optimale serviceverlening is Mourik Vlissingen 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar. Vakkennis, oplossingsvermogen, flexibiliteit en lokale aanwezigheid zijn de sterke punten van onze organisatie.

Geïntegreerd maatwerkpakket

Mourik Vlissingen biedt uiteraard afzonderlijke disciplines aan, maar daar waar mogelijk en gewenst wordt een geïntegreerd maatwerkpakket geboden. Vanwege de stijgende vraag naar multi-disciplinaire totaalpakketten profileren wij ons steeds meer als 'managing contractor', waarbij wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering, maar ook voor het management van alle project- en onderhoudsactiviteiten, zowel met betrekking tot eigen werk als werk van derden. Wij beschikken over een gedegen, open netwerk van partners, enerzijds voor het kunnen inzetten van extra (piek)capaciteit op eigen vakgebieden, anderzijds voor het kunnen aanbieden van benodigde specialistische disciplines die we niet in eigen huis hebben. Uiteraard werken wij ook veelvuldig samen met andere bedrijven uit de Mourik-groep.

Langlopende onderhoudscontracten

Met een groot aantal opdrachtgevers hebben wij langdurige relaties opgebouwd in de vorm van meerjarige onderhoudscontracten voor cleaning, mechanische en/of civiele werkzaamheden. Bij deze contracten is veel ervaring opgedaan met nieuwe contractvormen, zoals partnerships, allianties en prestatiecontracten, waarbij de nadruk ligt op wederzijds vertrouwen, samenwerking en winst-/verliesdeling.

Mourik Vlissingen wil een vertrouwenspartner zijn die meer biedt dan alleen mensen en materieel, die toegevoegde waarde biedt in de vorm van multidisciplinair maatwerk met management- en adviescapaciteiten, afgestemd op de specifieke wensen van de individuele klant.

De strategie is gericht op kwaliteit, toegevoegde waarde en gecontroleerde groei; wij willen in onze branche tot de beste behoren, niet de grootste worden.

Kennis van het vakgebied en de specifieke behoeften per klant hebben ertoe geleid dat Mourik Vlissingen een zeer groot aantal industriële bedrijven tot haar (vaste) klanten mag rekenen.

Mourik Vlissingen is actief in de volgende markten: