header
Edisonweg 1
2964 LK Groot-Ammers
Nederland

Postbus 2
2964 ZG Groot-Ammers
Nederland

Veelzijdige knowhow

Mourik Techniek is breed georiënteerd en thuis in vele markten. In onze goed geoutilleerde werkplaats in Groot-Ammers staan meer dan 70 vakmensen voor u klaar. Zij zijn het hart van ons bedrijf en helpen u oplossingen te vinden voor de meest uiteenlopende technische uitdagingen. De meeste daarvan realiseren we in eigen huis. De combinatie van veelzijdige knowhow en verschillende technische disciplines onder één dak bevordert de doorstroming van uw opdracht. U heeft altijd een aanspreekpunt en Mourik Techniek verzorgt de oplossing.

Maatwerk

Maatwerk vraagt om een gedegen werkvoorbereiding met specialisten op allerlei terreinen: hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek en constructiewerk. Onze specialisten werken nauw samen met aan de ontwikkeling van geavanceerde apparatuur om u zo snel mogelijk en doelgericht mogelijk van dienst te zijn. Ook onze zusterbedrijven brengen hun ervaring en knowhow in. Op die manier kunnen wij u altijd de juiste, praktijkgerichte oplossing bieden voor complexe technische vraagstukken.

Ook na levering blijven wij service verlenen. Mourik Techniek biedt flexibele onderhoudsmogelijkheden, waarmee uw installatie in optimale conditie blijft.

Constructiewerk
Engineering, (pre)fabricage en installaties van staalconstructies, apparatenbouw, draai- en freeswerk

Speciale producten
Reinigingsinstallaties, koelwaterskids, mobiele machinekamers, maar ook complete piping projecten

Vacuüm en hogedruk
Ontwerp, nieuwbouw en onderhoud van vacuümwagens en hogedrukwagens

Milieutechniek
Afbouw, reparatie en plaatsen van (grond)waterzuiveringsinstallaties, nieuwbouw en onderhoud van schakelkasten en besturingssystemen

Ondersteunende diensten
Onderhoud en nieuwbouw materieel, besturingstechnieken, timmerwerkplaats, schilderswerkplaats en spuiterij

Innovatieve technieken
Waterzuiveringen en striptorens, materieel en apparatuur voor het reinigen van procesinstallaties, olietanks, separators, transportsystemen, hogedrukvaten en beladingsapparatuur voor catalyst

U kunt ook een beroep doen op onze overkoepelende afdeling New Product Development, waar we ons Mourik breed bezig houden met productontwikkeling, maar ook met verbetering van werkmethodieken en processen. Alle verbeteringen en innovaties die we zelf bedenken vinden via onze werkmaatschappijen wereldwijd ook hun weg naar uw organisatie.