header
Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam
Nederland

Postbus 1202
3180 AE Rozenburg
Nederland

Mourik Services is al vijftig jaar een betrouwbare partner op het gebied van technische dienstverlening in de (petro)chemische industrie en staal-, metaal-, energie- en milieusector. Wij bieden klantspecifieke dienstverlening in uiteenlopende disciplines. Dienstverlening staat hier voor uitvoering, management, advies, onderhoud, en innovatie. De disciplines waarin wij werken zijn onder andere industriële reiniging, mechanisch werk, integraal onderhoud, industrie- en utiliteitsbouw, tank(terminal)onderhoud, catalyst handling, asbestsanering en milieutechniek.

Van A tot Z

U kunt bij ons terecht voor de afzonderlijke disciplines, maar ook voor omvangrijke, geïntegreerde projecten met een totaalpakket aan werkzaamheden, disciplines en specialismen. Deze kunnen wij turnkey, dus van A tot Z aannemen, waarmee we u veel zorg uit handen nemen. De integrale projecten voeren wij uit in combinatie met betrouwbare partners uit ons (open) netwerk, maar veelal met andere Mourik-bedrijven, waarbij we gebruik maken van de synergie die hieruit ontstaat. De kruisbestuiving van kennis, ervaring, specialismen en middelen levert naast vele mogelijkheden ook besparingen op.

License to Operate

De basis voor onze ‘License to Operate’ wordt gevormd door:

Blijvend in ontwikkeling

Met de kwaliteit van haar medewerkers en materieel voldoet Mourik Services aan de hoge eisen die aan het werken in uw industrie of vakgebied worden gesteld. Dus, ‘goed en veilig’ is de standaard evenals ‘oplossingsgericht’. Maar we gaan nog een stapje verder. We denken mee in het optimaliseren van uw processen waarmee efficiency omhoog gaat en onderhoudskosten omlaag. Kennisvergaring, kennisoverdracht, en het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologieën zijn daarbij onontbeerlijk. Of het nu in opdracht is of in eigen beheer, Mourik innoveert continue.

Veilig, of anders niet

Als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat veiligheid bij Mourik Services voorop. Alle operationele medewerkers beschikken ten minste over het diploma Basisveiligheid VCA en alle medewerkers krijgen een Safety Awarness training. Daarnaast kent Mourik Services een uitvoerig educatie- en trainingsprogramma voor de diverse specialistische werkzaamheden. Wat wij willen zijn is: ‘best in class’ in alle markten die wij bedienen. Voor het uitvoeren van het werk geldt dan ook: ‘we doen het veilig of we doen het niet’.

Erkend leerbedrijf

Mourik Services is een Erkend Leerbedrijf. Wij begeleiden en coachen studenten tijdens hun praktijkgerichte opleiding en zorgen hiermee voor een goede aansluiting.