header
Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam
Nederland

Postbus 1202
3180 AE Rozenburg
Nederland

Onze missie

Wij willen de beste internationale contractpartner zijn voor catalyst handling en industriële services.

Onze visie

Beste contractpartner voor Catalyst Handling

Mourik International is opgericht  in 1981 en ontstaan uit Mourik Services, een bedrijf met een uitstekende reputatie van meer dan dertig jaar op het gebied van industriële reiniging. We zijn een flexibele, proactieve en innovatieve organisatie die wereldwijd reactor gerelateerde en industriële diensten verleent.

Hoge innovatieve dienstverlening

Ons dienstenpakket bestaat voornamelijk uit het werken in inerte en giftige atmosferen met specifieke toepassingen voor catalyst handling en gerelateerde activiteiten tijdens onderhoudsstops. Als specialistische aannemer in deze nichemarkt streven we naar het leveren van kwalitatief hoge en innovatieve dienstverlening met respect voor mens, milieu en equipment.

Petrochemische-, staal- en kunstmestindustrie

Wij leveren onze diensten aan de petrochemische-, staal- en kunstmestindustrie. Onze hoofdmarkten bevinden zich in Europa, Noord- en Zuid Amerika, het Midden Oosten en Azië. Onze blik is wereldwijd georiënteerd, maar wij acteren lokaal, doordat  we gebruik maken van een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen. Deze zijn gevestigd in Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje, Venezuela, Aruba, Verenigde Staten, Brazilië, Saudi Arabië, Singapore, Thailand, India en Maleisië.