header
Edisonweg 1
2964 LK Groot-Ammers
Nederland

Postbus 2
2964 ZG Groot-Ammers
Nederland

EGP zorgt ervoor dat iedere dieselmotor voldoet aan de Stage V emissienorm, of nog schoner

Mourik EGP is gespecialiseerd in nabehandeling van de uitlaatgassen van dieselmotoren. Onze oplossingen en systemen zorgen ervoor dat motoren voldoen aan de strenge Stage V-emissienormen. Motoren die af-fabriek al voldoen aan Stage V maken we nog schoner.

Veel minder uitstoot stikstof, roet en fijnstof

Wij reduceren de uitlaatgassen van bestaande dieselmotoren zodat ze voldoen aan de actuele emissienormen: Stage V, Stage IV en TIER4F. Dit is een praktisch en goed alternatief voor bijvoorbeeld elektrisch materieel. Onze emissienabehandelingssystemen zijn geschikt voor alle dieselmotoren die op EN590 draaien:

Mourik EGP zorgt ervoor dat motoren en materieel voldoen aan EU-emissienormen, maar ook aan de kwalificatie-eisen en EMVI-criteria in aanbestedingen

Wij leveren complete Selective Catalytic Reduction (SCR-) systemen om uitlaatgassen te ontdoen van stikstof (NOx) en DPF-filters voor roet en fijnstof. We bouwen onze systemen op specificatie en conform de meest recente emissie-eisen. Dat doen we in eigen huis, bij de collega’s van Mourik Techniek. Samen met hen kunnen we complete systemen engineeren, samenstellen, produceren, installeren en onderhouden.

Data en rapportage

Onze systemen voorzien we desgewenst van telemetrie, of on board diagnostics (OBD). Dit levert data op die u kunt gebruiken om uitstoot te meten, en per periode te rapporteren aan opdrachtgevers die daarom vragen, bijvoorbeeld in het kader van tenders en prestatiecontracten. U krijgt ook informatie over bijvoorbeeld de locatie, tijd en verplaatsing van materieel. Dia data kunt u gebruiken om het gebruik te optimaliseren.