header
Cura Cabai 143
San Nicolas
Aruba

Postbus 2394
San Nicolas
Aruba

Onze missie

Wij willen de beste internationale contractpartner zijn voor katalysatoren behandeling en industriële services.

Onze visie

 Catalyst handling, Services en Industriële reiniging

Mourik Caribbean is opgericht in de jaren tachtig van de vorige eeuw en ontstaan uit werkzaamheden en serviceverlening op de lokale raffinaderij LAGO. Door een vast contract en de intensiteit van het werk, besloot Mourik in deze jaren een vestiging in San Nicolas op Aruba op te zetten. Al ruim 22 jaar zijn wij een  begrip in het Caribische gebied en huiscontractor van de raffinaderij op Aruba. Daarnaast verlenen wij ook catalyst handling, reactor service, afval management, industriële en chemical reiniging, hydro stralen en vacuüm truck services  in Trinidad, Dominicaanse Republiek, Colombia, Curacao, Equador, Nigaragua, Cuba en Jamaica.

Asbestverwijdering en milieuzorg

Naast industriële reiniging zijn wij gespecialiseerd in asbestverwijdering en milieuzorg. De termen flexibiliteit, positief imago, getraind en gespecialiseerd personeel en uiteraard als belangrijk speerpunt veiligheid, staan hoog in het vaandel in onze organisatie. Wij beschikken naast een kantoor ook over een eigen werk- en opslagplaats. Alles onder één dak met een totale oppervlakte van 18.000 vierkante meter.

Personeel en materieel

Mourik Caribbean heeft een flexibel personeelsbestand dat ligt tussen de vijftig en 120 medewerkers. Al het materieel is eigendom van Mourik Caribbean en is op elk gewenst tijdstip en plaats inzetbaar. Zoals onder andere multi-vacuüm trucks, tankers, roll on roll off trucks,  externe cleaning robots en hydraulische pompen.