header
Av. Intercomunal Ali Premera-Edif Mourik
4147 Punto Fijo, Estado Falcon
Venezuela

Onze missie

Wij garanderen dat onze diensten op een winstgevende manier worden uitgevoerd met behulp van moderne apparatuur en machines, met bekwaam personeel, wat is opgeleid om een goede kwaliteit te waarborgen, zodat wij zeker zijn van onze marktpositie en economische groei en op deze manier een bijdrage leveren aan de sociaal-economische ontwikkeling van het land.

Onze visie

Ons streven is een leidinggevend en goed concurrerend bedrijf te worden op de nationale markt met erkenning van onze klanten vanwege ons zeer hoge veiligheidsniveau, uitstekende kwaliteit en productiviteit van al onze diensten. Wij bezitten tevens de capaciteit om ons aan te passen aan de veranderingen van onze omgeving. 

Olie- en petrochemische industrie

Mourik General Contractors Venezuela C.A. is opgericht in augustus tweeduizendtwee, als derde filiaal in het Caribisch en Zuid-Amerikaans gebied. Onze groep had reeds twee bedrijven in dit gebied: Mourik Caribbean en Mourik International, beiden gevestigd op Aruba met activiteiten binnen en buiten de olie- en petrochemische industrie.  Wij hebben onze hoofdvestiging in Venezuela in Punto Fijo en hebben op deze manier letterlijk een vaste voet aan de grond in Zuid-Amerika. De activiteiten van ons bedrijf in Venezuela richten zich voornamelijk op:  

  • Industriële reiniging
  • Catalyst handling
  • Vacuüm- en pompservices
  • Baggerwerk
  • Behandeling, verwerking en verwijdering van verontreinigd afval

Kwaliteitsbeleid

Een van de speerpunten van Mourik General Contractors Venezuela is een tevreden klant, waaraan wij onze werkzaamheden kunnen garanderen.  Daarom worden de werkzaamheden aan catalysatoren onder inerte en toxische atmosfeer en de industriële reiniging uitgevoerd door vakkundig personeel, met apparatuur in goede staat zodat integrale bescherming van het personeel verzekerd is. Dit in overeenstemming met de voorschriften van ons kwaliteitssysteem dat voortdurend verbeterd wordt op effectiviteit en de wettelijke en corporatieve normen, dit alles milieuvriendelijk, met het doel om productiviteit en rentabiliteit te genereren.