Bij Mourik zie je resultaat van je werk

Bij Mourik zie je resultaat van je werk

Wat je ook doet, bij Mourik ben je beter af

Mourik bestaat al 90 jaar en is één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Meer dan tweeduizend medewerkers werken samen en maken meer dan 532 miljoen euro omzet per jaar. 

Bij Mourik Industry werken ongeveer duizend mensen, zowel in Nederland als in het buitenland, voor toonaangevende klanten. We doen altijd ons best voor onze klanten en denken graag mee over nieuwe en duurzame oplossingen. 

Kies je voor Mourik, dan kom je bij een toekomstgericht bedrijf met een nuchtere en ondernemende mentaliteit. Wat je ook doet, bij Mourik ben je beter af.Gevarieerd teamwork en een goede werksfeer...

Bij Mourik werken enthousiaste vakmensen aan het onderhoud en de bouw van installaties. Soms zijn het kleine projecten, zoals het verleggen of vervangen van leidingen. Maar het kan ook een groot project zijn, zoals het onderhoud van een hele fabriek. Dan moeten we met zijn allen vól aan de bak om de strakke planning te halen. 

We hebben mooie vacatures voor mensen die zelfstandig willen werken aan de beste installaties en die veilig werken belangrijk vinden. Je let goed op om risico's voor jezelf en je collega's te voorkomen. Met een positieve, flexibele instelling en een goed gevoel voor humor ben je welkom in onze teams. 

Of het nu druk is of niet, we zorgen altijd voor een goede werksfeer. Wil jij ook met aardige collega's werken bij een leuk bedrijf? Solliciteer bij ons!

Kom bij Mourik werken, dan kun je het zelf meemaken!

Michael Pels — MontagewerkerGerelateerde vacatures

Mourik Industry

Pijpfitter

Botlek-Rotterdam
Technisch

Sympathiek bedrijf, aardige collega’s, prima sfeer... Ben jij pijpfitter en wil je meer plezier in je werk?

Bekijk vacature
Mourik Industry

Montagewerker

Botlek-Rotterdam
Technisch

Ben jij een ervaren monteur van leidingen, flenzen en afsluiters?  Dan bieden wij je een werkomgeving waar je vrolijk van wordt. 

Bekijk vacature
Mourik Industry

Pijplasser

Botlek-Rotterdam
Technisch

Gevarieerd teamwork, fijne collega’s en een goede sfeer... Perfecte omgeving voor de pijplasser die gaat voor topkwaliteit.

Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures

Contact

Patrick Korver

Patrick Korver

Senior Recruiter
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam