Wereld haven dagen

Wereld haven dagen

Datum

6, 7 & 8 september 2024

Locatie

Parkkade Rotterdam

Introductie

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september 2024 ontdekken honderdduizenden bezoekers de Rotterdamse haven tijdens de 47ste editie van de Wereldhavendagen. Met bijzondere schepen, spannende excursies, spektakel op het water en meer! Dit jaar is Mourik opnieuw partner van het evenement en verwelkomt je graag op onze locatie aan de Parkkade. 

Programma 

Vrijdag 6 september

Zaterdag 7 september  

Zondag 8 september  

De stand op de Wereldhavendagen aan de Parkkade in 2023

Mourik Maakt Morgen

Stap aan boord van een vertrouwd familiebedrijf en ontdek de impact van Mourik op de wereldhavendagen! Kom langs bij onze interactieve locatie op de Parkkade in Rotterdam. Van bouw en infrastructuur tot industrie en milieutechniek - beleef het allemaal bij Mourik. Ervaar onze focus op veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Doe mee met de activiteiten voor jong en oud, win leuke prijzen en neem een onvergetelijke ervaring mee naar huis. Laat je verrassen door Mourik - waar techniek en persoonlijkheid samenkomen! 

MATCH Career Event 

Mourik neemt deel aan het MATCH Career Event tijdens de Wereldhavendagen. Dit event biedt een fantastische gelegenheid voor studenten, starters en werkzoekenden om inzicht te krijgen in de arbeidsmarkt en potentiële toekomstige werkgevers te ontmoeten. Kom langs bij onze stand en ontdek de mogelijkheden die Mourik te bieden heeft voor jouw toekomst! 

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer reis je makkelijk en snel naar de Wereldhavendagen. Reis met de metro of tram naar Leuvehaven of Wilhelminaplein en loop in 5 minuten naar het evenemententerrein. 

Kom je met de auto? Parkeer dan op een van de P+R locaties aan de rand van de stad en reis vanaf daar met de metro makkelijk en snel naar de Wereldhavendagen. Op de site van gemeente Rotterdam vind je alle P+R locaties. Een overzicht van alle openbare parkeergarages vind je op hier. 

Er zijn meerdere fietsenstallingen beschikbaar, waaronder één vlakbij de stand van Mourik aan de Parkkade.

Contact 

Heb je vragen of wil je een afspraak op locatie? Neem contact op! 

Contact

Ilse van der ham

Ilse van der Ham

Event Manager
Joh. Mourik & Co. Holding B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers