Verkeersmanagement

Verkeersmanagement

Tijdelijk verkeersmanagement

Verkeersmanagement is in ons land met drukbezette wegen van groot belang. Elke minuut dat een verkeersknooppunt niet gebruikt kan worden, is kostbaar. Maar soms moet er nou eenmaal aan de weg gewerkt worden. Hoe houd je dan de doorstroming op gang en garandeer je een optimale bereikbaarheid? Tijdelijke oplossingen voor verkeersmanagement zijn weggebruikers én aannemers veel waard. Onze collega’s van Traffic & More zorgen ervoor dat verkeershinder en oponthoud tot een minimum beperkt blijven.

Innovatieve koploper in verkeersmanagement

Verkeersmanagement beter organiseren. Mét de slimste tools, bedacht, ontwikkeld, ontworpen en gemaakt in eigen huis. En vervolgens on site getest. We vinden snel de best passende oplossing. We zorgen bijvoorbeeld voor verkeersregelinstallaties (VRI’s), dynamisch verkeersmanagement en projectieborden langs de weg. Maar ook voor lussen voor metingen en intelligente camera’s of afzettingen op snelwegen ben je bij ons aan het juiste adres.

We gebruiken de nieuwste technologie voor complexe technologische inpassingsvraagstukken. Daardoor kan iedereen weer razendsnel vooruit. Een voorbeeld? We realiseerden een divergerende diamantaansluiting voor VRI-installaties. Het verkeer rijdt tijdelijk aan de andere kant van de weg waardoor er minder conflicten zijn en een hogere doorstroming bereikt wordt. Ook ontwikkelden we tijdelijke slagbomen die gekoppeld worden aan doorstromingsmogelijkheden.

Werken volgens duidelijke richtlijnen en protocollen én altijd veilig. Daar staan we voor. We verzorgen het hele traject: van uitwerken en goedkeuren tot het plaatsen op de weg. Stap voor stap, volgens een beproefde methode. Traffic & More is binnen onze groep een duurzame koploper. Dit dankzij het naar beneden brengen van de CO2-footprint en het plaatsen van meer dan tweehonderd zonnepanelen op het kantoorpand. De volgende stap, na isolatie? In 2025 moet het volledige wagenpark uitstootvrij zijn.

Contact

Robin Berendsen

Robin Berendsen

Projectmanager
Traffic & More B.V. Nedereindseweg 503 A
3546 PM Utrecht