Onderhoud

Onderhoud

Betrouwbaar onderhoud

Onderhoud in de industrie gaat in de eerste plaats over veiligheid en betrouwbaarheid: het moet in één keer goed. Daarnaast is de total-cost-of-ownership belangrijk. Hoe kan effectief onderhoud bijdragen aan het verlagen van kosten en het verhogen van de uptime? En duurzaamheid staat ook steeds vaker op de agenda. Dat allemaal samen vraagt om betrouwbaar onderhoud; veilig,  duurzaam en efficiënt uitgevoerd door een partner die kennis van zaken heeft en afspraken nakomt. 

Alles in huis voor de lange termijn

Het begint allemaal met de juiste expertise. We komen niet snel voor verrassingen te staan en lossen eventuele problemen of verstoringen in het proces snel op. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder mechanisch werk, cleaning, civiel, stralen en conserveren. Het feit dat we (bijna) alles zelf kunnen, heeft voordelen. Je hebt bijvoorbeeld één aanspreekpunt en je hoeft niet continu te overleggen met verschillende contractors. Dat betekent efficiënter werken en minder veiligheidsrisico’s.

We denken altijd mee over hoe het veiliger en/of duurzamer kan. Mourik heeft altijd focus op de lange termijn. Dat is de essentie van ons familiebedrijf. Maar het is ook een kwestie van ervaring en instelling. We lopen al heel lang mee in deze industrie, bij sommige opdrachtgevers doen we al meer dan 40 jaar ons werk als hoofdaannemer, al dan niet samen met subcontractors en toeleveranciers die door ons worden aangestuurd. Onze mensen weten feilloos de weg op het terrein en in de cultuur.

Probleemoplossers worden we vaak genoemd. Liever zeggen we probleem-voorkomers. Onze mensen denken mee en zoeken altijd naar verbetermogelijkheden. Ze krijgen en pakken die ruimte. Veel innovaties zijn daardoor op de werkvloer ontstaan. 20 jaar geleden organiseerden we al een jaarlijkse innovatiedag om de ideeën van onze mensen te delen met onze opdrachtgevers. Nu hebben we ook een team van specialisten vrijgemaakt voor innovatie, waar mogelijk samen met opdrachtgevers. We praten structureel met elkaar over innovatie, technologie, veiligheid, duurzaamheid en samenwerking. Zo brengen we samen de industrie verder. 

Contact

Mylène van Dissel

Mylène van Dissel

Business Development Manager
Mourik Industry B.V. Nieuwesluisweg 110
3197 KV Botlek-Rotterdam