Industriebouw

Industriebouw

Expert in industriebouw

Mourik Industriebouw, een expert in industriebouw, specialiseert zich in zowel industriële als bouwkundige projecten. Met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bieden wij oplossingen op het gebied van industriële diensten. Dankzij onze expertise en toewijding kunnen wij diverse projecten, van onderhoud tot nieuwbouw, succesvol realiseren. 

Betonwerkzaamheden

Voor Mourik Industriebouw vormen betonwerkzaamheden de kern van onze industriebouwactiviteiten, waarbij we zowel traditioneel gestort beton als geavanceerde prefab betonoplossingen aanbieden. Dit laatste heeft sterk de voorkeur uit oogpunt van veiligheid en kwaliteitsborging.

Bouwkundige projecten in een industriële omgeving

Een andere specialisatie van Mourik Industriebouw is het realiseren van bouwkundige projecten binnen de industrie, variërend van nieuwbouw tot verbouw en aanbouw, gesteund door jarenlange ervaring.

Ook door de aanwezigheid van een eigen engineering afdeling is Mourik Industriebouw in staat te acteren in diverse contractvormen zoals Design & Construct, EPC en bouwteam.

Contact

Ronald Franken

Ronald Franken

Directeur Industriebouw
Mourik Infra B.V. Voorstraat 67
2964 AJ Groot-Ammers

Aan de slag bij Mourik?

Leerling Pijpfitter

Stage / Traineeships

Veiligheidskundige

Staf

Grondwerker

Technisch

Werkvoorbereider/Calculator Straal- en Schilderwerken

Project Management

Werkvoorbereider/Calculator Industriële Reiniging

Project Management
Bekijk alle vacatures